Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Мускат Де Прованс 20 г

Врожайний, солодкий, красивий, з підвищеним вмістом каротину! Високоврожайний, середньостиглий сорт з підвищеним вмістом каротину та цукру. Вегетаційний період становить 110-115 днів. Рослина потужна, формує плоди червоно-жовтогарячого кольору, округло-плескаті, з сегментованою поверхнею, вагою 3-4 кг. М'якуш яскраво помаранчевий, щільний, з високим вмістом цукру. Смакові якості відмінні. Стійкий до багатьох захворювань гарбузових культур. Добре зберігається. Призначений для переробки на соки та пюре, а також для дитячого та дієтичного харчування.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Мускат Де Прованс 20 г : 34,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Квадріс 6 мл : 44,00 грн

Ціна на насіння сальвія Блискуча Амбасадор Біла 0,2 г : 16,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Мускат Де Прованс 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.