Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Родзинка 2 г

Підвищений вміст цукру, чудовий смак, універсальне використання! Середньостиглий сорт гарбуза мускатного типу. Вегетаційний період 120-125 днів. Рослина довгоплетиста, плоди циліндричні, помаранчевого кольору, вагою 3-4 кг. М'якуш темно-оранжевий, щільний, хрумкий, солодкий, дуже ніжний і смачний. Транспортабельність та лежкість плодів відмінні. Універсального використання - для свіжого споживання та переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Родзинка 2 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Роз 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Дюшес (Duchesse) суміш 0,5 г : 7,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Майстер-Агро для огірків, кабачків та патісон (NPK 22.8.16) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Родзинка 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті.