Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Великоплідний Тітан 15 г

Гарбуз-гігант вагою до 100 кг! Великоплідний середньостиглий(115-120 днів) сорт. Рослина потужна, формує величезні округло-плескаті плоди, що досягають маси 60-80 кг, а при хорошому догляді і регулярному поливі може досягати 200-250 кг і більше! Забарвлення плодів жовто-оранжеве, м"якуш жовто-помаранчовий, ніжний, приємний на смак. Сорт характеризується лежкістю, відмінними смаковими якостями, відносно стійкий до гнилі плодів, борошистої роси та бактеріозу. Полюбляє лігкі, родючі грунти. У північних регіонах рекомендовано вирощувати розсадним способом. Використовують у домашній кулінарії у свіжому, вареному, запеченому та консервованому вигляді, а також в якості кормової культури.

Страна происхожденияRU
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння гарбуз Великоплідний Тітан 15 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Грінфорт ПМ 500 к.с. 100 мл : 120,00 грн

Ціна на насіння квіткова суміш Альпійська Гірка 0,5 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро FLORCOLOR (NPK + SO3 17.13.14 + 24) + індікатор 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Великоплідний Тітан 15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, мінеральні добрива за акційною ціною, відмінна газонна трава для вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.