Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Голосемяна Нейкедсид 10нас

Чудові смакові якості, високий вміст олій та корисних мінеральних речовин! Легендарний сорт гарбуза, насіння якого не містить оболонки і характеризується підвищеним вмістом олії. Саме з цього сорту одержують олію екстракласу. Плоди овально-округлі, з тонкою шкіркою, солодка м'якоть, легко розварюється. Насіння темне, коричнево-зелене, що обумовлено високим вмістом хлорофілу, а також великої кількості антиоксидатів та ненасичених жирних кислот. Використовують у дієтичному харчуванні та домашній кулінарії /Садиба Центр/

Страна происхожденияF
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Голосемяна Нейкедсид 10нас : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тірана 15 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння бальзамін Гібридний Уоллера Баланс суміш 10 нас : 18,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива для газонних трав Брексіл Мульті (Валагро, Італія) 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Голосемяна Нейкедсид 10нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.