Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Потімаррон 5 нас

Унікальний сорт, плоди якого не чистять від шкірки перед приготуванням! Незвичайний, дуже популярний французький сорт гарбуза. На одній рослині формується до 10 невеликих, вагою 1,5-2 кг, округлих, чітко сегментованих, оранжево-червоних плодів. м'якуш яскраво-жовтий, щільний, солодкий, має дуже приємний смак і аромат. Насіння у відкритий ґрунт висівають у другій половині травня. Головною особливістю цього ґатунку є те, що плоди не потрібно чистити перед приготуванням. Використовують у домашній кулінарії для приготування супів, пюре та запікання /Садиба Центр/

Страна происхожденияF
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Потімаррон 5 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Йодофіт 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння деревій (ахілея) звичайний Вишнева Королева 0,2 г : 11,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Потімаррон 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.