Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Рожевий Банан 5 нас

Незвичайний зовнішній вигляд та неперевершені смакові якості! Оригінальний новий сорт середнього (85-100 днів) терміну дозрівання, виведений в США. Рослина довгоплетиста, міщна. Плоди незвичаної, веретеновидної форми, гладкі, довжиною 50 см, масою 8-10 кг, рожеві, деякі досягають ваги 18 кг. М"якуш щільна, помаранчова, солодка, з ніжним банановим смаком, практично без волокон, у замороженому вигляді довго зберігає смакові якості. Ідеальна для супів, каш, варення, джему і цукатів. Чудово зберігається.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Рожевий Банан 5 нас : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид з акарицидною дією Актоверм 35 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Плюшевий Ведмедик 1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Рожевий Банан 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас можна купити протруйники у Києві.