Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Мускатний Арахісова Олія 20 г

Солодка, хрумка, з мускатним ароматом і підвищеним вмістом каротину! Новий, середньостиглий сорт європейської селекції. Плоди грушоподібної форми, вагою до 6 кг, кремово-коричневого кольору. м'якуш дуже солодкий, яскраво-оранжевого кольору, щільний і хрумкий, з мускатним ароматом, за вмістом каротину перевершує моркву в 2-3 рази. Сорт чудово підходить для тривалого зберігання та домашньої кулінарії. Широко використовується для дієтичного харчування, покращує травлення, обмін речовин, виводить з організму токсини і сприяє зміцненню імунітету. Вирощують розсадним та безрозсадним способом. Догляд за рослиною включає прищипку батогів, полив, прополювання, розпушування та підживлення мінеральними добривами. Для кращого утворення придаткових коренів рослина злегка підгортають вологим ґрунтом.

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Мускатний Арахісова Олія 20 г : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння жоржина Махрова Веселка суміш 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Мускатний Арахісова Олія 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння чагарників та дерев, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.