Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Цукерка 3 г

Соковитий, солодкий, з високим вмістом сухої речовини, цукру та вітаміну С! Новий, високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збирання плодів - 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів на одній рослині. Плоди округло-плескатої форми, темно-червоного кольору з одиничними зеленими плямами, вагою 1,5-2 кг, максимальною вагою 3 кг. м'якуш дуже солодкий, м'який, соковитий, червоно-оранжевого кольору, з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С. Шкірка м'яка, легко ріжеться ножем. Прекрасно підходить для вживання у свіжому вигляді та для переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Цукерка 3 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипатель 25 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння мак Східний Червоний 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Цукерка 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, ефективний садовий вар для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.