Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Новинка 15 г

Сорт гарбуза мускатного типу з високим вмістом цукру та вітамінів! Середньостиглий, мускантий сорт з високим вмістом цукру та вітамінів. Від появи сходів до дозрівання плодів проходить 115 днів. Плід циліндричний, гладенький, золотаво-жовтий, з незначним повітряним кінцем, в якому розташовується насіння. Плоди можуть досягати 56 см довжини, 14 см ширини і важити при цьому 6-7 кг. Шкірка у плодів тонка, м"якуш помаранчовий або яскраво-помаранчовий, щільний, соковитий та солодкий. Сорт містить багато цукрів (до 7 %) та каротину (до 4-5 %). Стійкий до посухи. Використовують у свіжому вигляді, для тушкування та переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Новинка 15 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гурбіцид Дикамба Форте 15 мл : 18,00 грн

Ціна на насіння ехінацея Пурпурна 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Томат 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Новинка 15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, купити насіння овочів будь-яких видів, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас.