Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Безрозмірний 0,1 г

Новий салатний сорт з дуже ефектними плодами-гігантами! Рослини потужні, заввишки 1-1,2 м, зростання припиняється після навантаження плодами. Томати малиново-рожеві, щільні, злегка витягнуті, дуже великі до 500-600 г, перші - вагою до 1 кг, чудових смакових якостей, цукристі на зламі, не тріскаються. Плодоносіння розтягнуте, загальна врожайність - до 6 кг з рослини. Сорт призначений для вирощування у відкритому та закритому грунті. Рослину формують у 1-2 стебла. Для отримання плодів-гагантів необхідно проводити прищіпку суцвіть.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Безрозмірний 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Стар (Флінт Стар) 5 мл : 54,00 грн

Ціна на насіння дзвіночок Середній Карміново-Рожевий 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Безрозмірний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, відмінна газонна трава для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, ефективний садовий вар для вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, мінеральні добрива за акційною ціною.