Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Стромболіно F1 20 нас

Чудовий, високопродуктивний гібрид чері-томату з дуже смачними та солодкими плодами, високою стійкістю до стресів, підвищених температур та надлишку вологи! Надзвичайно врожайний гібрид детермінантного томату типу чері. Середньоранній, дозрівання настає через 115 днів. Плоди ідеальної круглої форми, щільні, однорідні, вагою 15-18 г, інтенсивно червоного кольору. Гібрид характеризується високою транспортабельністю та чудовими смаковими якостями – плоди дуже солодкі на смак, чудово підходять для споживання у свіжому вигляді та для консервування. Можна збирати пензлем. Відрізняється високою продуктивністю, дружним дозріванням та стійкістю до розтріскування. Відмінно переносить високі температури і толерантний до перезволоження.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Стромболіно F1 20 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунго-акарицид Скутер 40 г : 30,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Крупноквіткова Лавина Біла 10 нас : 17,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Стромболіно F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння картоплі та гарбуза, купити насіння суниці та гарбуза, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.