Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Альоша Попович 0,2 г

Прекрасні смакові якості, універсальне використання! Середньостиглий сорт для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях. Рослина високоросла, вимагає пасинкування та підв'язки на опору або шпалеру. Плоди плоскоокруглої форми, рожевого кольору, вагою понад 300 г, соковиті, м'ясисті, солодкі. Вегетаційний період від висадки розсади до початку дозрівання – 80 днів. Сорт цінується за високі смакові якості, придатність для консервування, приготування соків та свіжих салатів.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Альоша Попович 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Фітоцид 15 мл + Прилипач 8 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння астра Китайська Гордість Осені суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Альоша Попович 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., найкращі насіння салату для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.