Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Гардемарини 0,1 г

Стійкий до стрессів та посухи, для консервування, з дружнім плодоношенням, відмінно зберігається! Високоврожайний, дуже симпатичний середньоранній низькорослий сорт. Кущ штамбовый, заввишки до 70 см, перша кисть формується над 7-м листом, наступні - через 2-а листи. Плоди округлі, гладкі, вирівняні як на підбір, масою 180-200 г, без зеленої плями в місті кріплення, відмінного смаку, щільні, лежкі, прекрасно витримують транспортування. Чудово підходять для приготування свіжих салатів, соків, а також для консервування та соління. Добре зберігаються - до одного місяця. Сорт відрізняється рясним цвітінням та дружнім плодоношенням при будь-яких погодніх умовах. Витривалий до недостатньої освітленності та посухи. Врожайність до 6 кг с 1 кв.м.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кущовий Гардемарини 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння вербена Гібридна Кварц ХР суміш 10 нас : 21,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Гардемарини 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, купити насіння картоплі та гарбуза, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.