Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Видимо-Невидимо 0,1 г

Великий, врожайний, стійкий до хвороб, відмінних смакових якостей! Чудовий суперврожайний ранньостиглий низькорослий сорт для відкритого грунту і плівкових теплиць, який порадує дуже гарним врожаєм великих та смачних плодів. Кущ компактний, міцний, заввишки 60-70 см. Плоди округлі, вирівняні, гладкі, щільні, не розстріскуються. Плодоношення щедре і тривале. Навіть у відкритому грунті на основному стеблі формується до 15-16 великих, масою до 150-200 г, яскраво-червоних глянцевих плодів. Характеризується підвищеною стійкістю до грибкових захворювать, в т.ч. до фітофторозу. Сприяє зниженню ваги. Універсального використання. Врожайність досягає до 5 кг з одного куща.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Видимо-Невидимо 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння горошок Запашний Морський Прапор 1 г : 8,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Видимо-Невидимо 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, купити насіння картоплі та гарбуза, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.