Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Бабусин Секрет 0,1 г

Великоплідний, стійкий до хвороб, ідеально підходить для переробки на соки та пюре! Популярний великоплідний сорт середнього терміну дозрівання. Рослина заввишки близько 1,5 м, формує по 2-3 кисті, по 3-5 плодів в кожній. Плоди плоско округлі, малиново-червоні, без зеленої плями у плодоніжки, містять мало насіння, відмінних смакових якостей, цукристі на зламі, масою 400-600 г, соковиті, солодкі, насиченого томатного смаку. Томатний сік, приготований з томатів цього сорту, виходить насичений, густий і солодкий. Томат використовується для відкритого грунту, плівкових укриттів і теплиць. Вимагає формування куща і підв"язування до опори. Стійкий до фітофторозу.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Бабусин Секрет 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Червоне Сонце 1 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для орхідей (NPK 6.3.8 + CaO+MgO) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Бабусин Секрет 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.