Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Фенда F1 50 нас

Новинка французької селекції - високоврожайний, високотоварний, стійкий до хвороб та стресів, дуже смачний! Ранньостиглий (90-100 днів), великоплідний, високопродуктивний гібрид. Рослина сильна, сильна, добре облистнена, заввишки більше 2 м. Міжвузля короткі, перша кисть формується в пазусі п'ятого листка, в одному пензлі зав'язується 5-6 великих, плоско-округлої форми, перлово-рожевих плодів найвищої якості, вагою 200 г. щільні, м'ясисті, з цукристою та солодкою м'якоттю, без зеленої плями у плодоніжки, стійкі до розтріскування. На 2 м рослини формується 10 пензлів із плодами високої якості. Гібрид відрізняється чудовими товарними якостями та відмінною транспортабельністю. Характеризується стійкістю до комплексу хвороб пасльонових культур. Призначений для вирощування в теплицях у першому та другому оброті, а також у відкритому грунті з підв'язкою. Урожайність даного гібрида, при гарній агротехніці, може досягати 25 кг/м2!

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Фенда F1 50 нас : 300,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г : 30,00 грн

Ціна на насіння настурція Карликова Блек Вельвет 2 г : 10,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на органічне добрива Водорозчинне добрива Гумат 150 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Фенда F1 50 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння квітів з доставкою по Україні, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, найкращі насіння салату для вас.