Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Флорида F1 10 нас

Високоврожайний, смачний, стійкий до хвороб! Середньостиглий і дуже продуктивний гібрид кущового томату. Дозріває через 72-75 днів після висадки розсади. Плоди щільні, червоні, плоско-округлі, без зеленої плями у плодоніжки, вагою 200-250 гр. Листя чудово захищає плоди від сонячних опіків. Гібрид відрізняється однорідністю плодів протягом усього періоду плодоношення. Характеризується стійкістю до вертицилезного та фузаріозного в'янення, альтернаріозу та сірої плямистості листя. Транспортабельність хороша. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті з підв'язкою. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння томат Кущовий Флорида F1 10 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 6 мл : 35,00 грн

Ціна на насіння декоративна суміш Злаків 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для хвойних рослин (NPK 8.5.14) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Флорида F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.