Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Катюша F1 0,1 г

М"ясистий, смачний, врожайний! Великоплідний холодостійкий ранньостиглий (85-90 днів) гібрид для відкритого і закритого грунту. Рослини компактні, добре вкриті листям, вирощуються в 1-2 стебла. Плоди великі, округлої форми, насичено-червоного кольору, м"ясисті, дуже смачні, масою 200-250 г, з невеликою кількістю насіння. Плоди добре зав"язуються навіть при несприятливих умовах вирощування. Сорт стійкий до ростріскування. Використовують у свіжому вигляді та приготування томатпродуктів екстра-класу.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Катюша F1 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Кораген 1,2 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння левкой Королівська Суміш 0,2 г : 17,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Катюша F1 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, допоможемо купити інсектициди та Києві.