Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Уліссе F1 20 нас

Тривале, рясне плодоношення, стійкість до знижених температур! Середньоранній томат для споживання у свіжому вигляді та переробки. Плоди подовжено-циліндричні, перцеподібні, вагою 90-110 г, щільні, з прекрасним внутрішнім та зовнішнім забарвленням, без зеленої плями у плодоніжки. Рослина детермінантна, потужна, сильнолистяна, добре захищає плоди від сонячних опіків. Плоди починають дозрівати на 65-70 день від висадки розсади (100-105 днів від посіву), стійкі до розтріскування, добре транспортуються та зберігаються. Стійкий до низьких темпаратур у вересні.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Уліссе F1 20 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Квадріс 6 мл : 44,00 грн

Ціна на насіння левова зівка Крупноквітковий Тутті-Фрутті суміш 0,1 г : 9,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Уліссе F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.