Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Малиновий Ведмежа 0,1 г

Великі, м"ясисті, малинові плоди, солодкі, ніжні, ароматні, неперевершених смакових якостей! Новий оригінальний посухостійкий, середньостиглий, великоплідний сорт любительської селекції. Формує кущ висотою до 1 м. Плоди округло-плоскі, великі, м"ясисті, насичено-малинові, дуже красиві, вагою 200-300 г, солодкі, ароматні, з ніжною шкіркою, неперевершених смакових якостей. Чудово підходить для приготування свіжих літніх салатів та соків. Сік володіє дієтичними властивостями, дуже ніжний, містить комплекс вітамінів. Дуже подобається дітям.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Кущовий Малиновий Ведмежа 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння інші квіти Немофіла суміш 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Малиновий Ведмежа 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.