Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Надія Тарасенко 0,1 г

Широко відомий та дуже популярний, рясно плодоносить, має відмінні консервні якості! Широко відомий середньостиглий (112-117 днів) індетермінантний сорт. Кущ міцний, заввишки 150-200 см, формує кисті з 6-7 плодами подовжено-овальної форми з носиком, яскраво-червоного кольору, масою 100-120 г, прекрасних смакових якостей. Ідеальні для споживання у свіжому вигляді і цільноплідної консервації. Сорт рясно плодоносний, посухостійкий, вирощується розсадним способом або прямим висівом насіння в грунт.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Надія Тарасенко 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Томатів 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Бордюрна Крестела суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Брексіл Ca (CaO 15: B 0,5) 15 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Надія Тарасенко 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, мінеральні добрива за акційною ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.