Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Гібрид Тарасенко-3 F1 0,1 г

Чудовий консервний сорт аматорської селекції з високою стійкістю до стресів та посухостійкістю! Неперевершений, середньоранній (100-115 днів) консервний сорт для садоводів та городників. Рослина заввишки до 1,5 м формують у два стебла. Плоди великі, м"ясисті, щільні, красивої сливовидної форми, вагою 100-200 г, червоного кольору, неперевершених смакових якостей. Сорт універсального призначення, ідеальний для цілоплідного консервування та засолювання. Посухостійкий, добре зав"язує плоди навіть за несприятливих умов.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Гібрид Тарасенко-3 F1 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Проклейм 4 г : 30,00 грн

Ціна на насіння безсмертник суміш 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фертімікс-Преміум для петуній NPK (12.12.36) + мікроелементи 15 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Гібрид Тарасенко-3 F1 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, доставимо поштою насіння тютюну курильного, купити насіння капусти всіх видів, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.