Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Толстой F1 0,05 г

Високоврожайний, високотоварний, з чудовими смаковими якостями! Ранній, індетермінантний, високоврожайний гібрид з укороченими міжвузлями, призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Встигає через 70 днів після висадки розсади. На суцвітті формує по дві кисті, на яких зав'язуються по 8-10 плодів. Плоди округлої форми, однорідні, без зеленої плями біля основи, мають високі смакові якості, середньою вагою 100-120 г, щільні. Мають прекрасне темно-червоне забарвлення. Гібрид добре транспортується та зберігається. Використовують для переробки та вживання у свіжому вигляді. Можливе прибирання пензлем.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Толстой F1 0,05 г : 19,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Фітоверм 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння астра Високоросла Харц Парсифал 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Толстой F1 0,05 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., якісні насіння селери та редьки, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.