Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Ріо Гранде 0,5 г

Ранній, класичний сорт з плодами сливовидної форми, стійкий до стресів, характеризується стабільно високою врожайністю та стійкістю до хвороб! Середньостиглий сорт (80-90 днів) чудової якості для вирощування у відкритому грунті. Призначений для переробки на томатну пасту, nbsp; соки, консервування, засолювання та споживання у свіжому вигляді. Формує вирівняні, овальної форми м'ясисті плоди з товстою стінкою, середньою вагою 120-130 г. Зберігає відмінні якості при транспортуванні на далекі відстані. Стійкий до жарких умов літнього вирощування. Цей сорт відрізняється стабільним високим урожаєм, стійкістю до захворювань. Для сорту характерний вміст сухих речовин.

Страна происхожденияF
Сортсредний

Ціна на насіння томат Кущовий Ріо Гранде 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 30 г : 30,00 грн

Ціна на насіння волошки Польові Біла Куля 0,5 г : 4,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для троянд (NPK 16.18.24 + 0.5 MgO) 25г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Ріо Гранде 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, купити насіння суниці та гарбуза, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.