Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Чухлома 0,1 г

Яскраво-оранжевий колір, бананоподібна форма, стійкість до хвороб і підвищений вміст каротину! Середньостиглий (111-115 днів від сходів до плодоношення) сильнорослий (понад 2,0 м) сорт, рекомендований для тимчасових плівкових укриттів, а також плівкових теплиць, що не обігріваються. Посів на розсаду у березні. Пікірування у фазі першого справжнього листа. Висадка розсади в теплиці на початку-середині травня у віці 40 днів (якщо квітень теплий, то висадка розсади можлива наприкінці квітня). Формують в одне стебло, видаляючи всі пасинки. Плоди банановидної форми, яскраво-жовтогарячого забарвлення, довжиною 10-12, масою 110-120 г, відрізняються підвищеним вмістом каротину. В одному кисті формується 12-15 плодів. Плоди міцно прикріплені, не обсипаються, здатні зберігатися до 2-3 тижнів. Завдяки щільній м'якоті та пружній шкірці чудово підходять для цільноплідного консервування. Схема посадки 40х60 см. Сорт стійкий до збудників вірусу тютюнової мозаїки, фузаріозу, кладоспоріозу. Врожайність однієї рослини 4,5-5,5 кг.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Чухлома 0,1 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 100 мл : 137,00 грн

Ціна на насіння астра Високоросла Краллен Шиншила 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Чухлома 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, доставимо поштою насіння тютюну курильного, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, купити насіння капусти всіх видів, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.