Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Ріо Гранде 0,15 г

Ранньостиглий, стійкий до стресів, характеризується стабільно високою врожайністю та стійкістю до хвороб! Високоврожайний, кущовий, середньостиглий сорт. Кущ компактний, міцний. Плоди м"ясисті, сливовидні, глянцеві, вагою 130-150 г, яскраво-червоного кольору, чудово підходять для засолювання та консервування. Сорт стійкий до несприятливих погодних умов, посухостійкий. Цінується за дружнє дозрівання плодів, лежкість, транспортабельність. Стійкий до вірусу тютюнової мозіїки та фузаріозу.

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння томат Кущовий Ріо Гранде 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Міравіс 3 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння жоржина Помпон суміш 0,1 г : 7,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Ріо Гранде 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.