Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Рожева Бурулька 0,1 г

Красива, подовжена форма плодів, підвищений вміст цукрів, чудові смакові якості! Прекрасний середньоранній (100-110 днів) високопродуктивний сорт. Рослина індетермінантна, заввишки 1,5-1,8 м, формує кисті з 6-8 ніжно-рожевими подовженими солодкими плодами у формі бурульки, масою 80-120 г. Плоди мають неперевершені смакові якості - солодкі, соковиті та дуже смачні. Використовують у свіжому вигляді та для консервування цілими плодами.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Рожева Бурулька 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Хлорокись Міді 40 г : 15,00 грн

Ціна на насіння волошки Мускатні суміш 0,5 г : 5,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Рожева Бурулька 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, купити насіння овочів будь-яких видів, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.