Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Загадка 0,25 г

Ранній, продуктивний, стійкий до перепадів температур! Один із самих високопродуктивних, ультраранніх (80-85 днів) низькорослих сортів. Висота рослини 50-60 см, плоди округлі, яскраво-червоні, глянцеві, щільні, дуже смачні, масою 80-100 г, не розтріскуються. Зав"язуваність плодів висока у будь-яке літо. Витривалий до недостатньої освітленості, спеки і холоду. Практично не дає пасинки. Стійкий до фітофторозу, фузаріозу і кладоспоріозу. Універсального призначення.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Загадка 0,25 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Пермаклін (Зенкор) Ліквід 20 мл : 97,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Рожева 20 нас : 15,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Загадка 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, мінеральні добрива за акційною ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною.