Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Рожевий Фламінго 0,15 г

Оригінальна форма плодів та відмінні смакові якості! Унікальний, середньоранній сорт аматорської селекції для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 130-135 днів. Рослина індетермінантна, висотою близько 1,5 м. Плоди оригінальної, округло-конічної форми, гладкі, малиново-рожеві, великі, вагою 300-400 г, окремі до 600 г. Характеризується відмінними смаковими якостями. Призначений для вживання у свіжому вигляді та переробки.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Рожевий Фламінго 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антипирій 100 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Гібридні Кремово-Білі Кіліманджаро 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Рожевий Фламінго 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.