Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Рожеві Щічки 0,15 г

Скоростиглість, великоплідність, відмінний товарний вигляд та чудові смакові якості! Скоростиглий (108-115 днів) детермінантний сорт. Рослина заввишки до 1,5 м. Плоди великі, масою 200-350 г, плоско-округлої форми, багатокамерні, з щільним м"якушем, красивого малиново-рожевого забарвлення. Призначений для вирощування у відкритому грунті, плівкових теплицях і укриттях. Переваги сорту: поєднання скоростиглості і великоплодності, малиново-рожеве забарвлення плоду, високі смакові якості.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Рожеві Щічки 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Фитал р.к. + стимулятор росту 20 мл : 45,00 грн

Ціна на насіння еустома Гібридна Сапфір Рожева Димка 5 нас : 33,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Томат 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Рожеві Щічки 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.