Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Тетяна F1 0,15 г

Висока стійкість до хвороб, чудові товарні якості, відмінна транспортабельність! Детермінантний, середньостиглий гібрид для відкритого грунту. Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 92-105 днів. Рослина потужна, листя чудово захищають плоди від сонячних опіків. Плоди щільні, округлі, червоні, вагою 180-200 г, чудово транспортуються, тривалий час зберігають товарні якості. Гібрид стійкий до вертицилезного та фузаріозного в"янення. Призначений для свіжого споживання та переробки.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Тетяна F1 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Енжіо 247 SC к.с. 3,6 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння астра Високоросла Принцеса Вероніка 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для томатів та інших пасльонових культур NPK (10.8.42) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Тетяна F1 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.