Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Зінуля 0,1 г

Один із найкращих сортів любительскої селекції - ранній, високоврожайний, з чудовими смаковими якостями! Новий скоростиглий (80-85 днів) високоврожайний сорт любительської селекції. Кущ низькорослий (40-50 см), плоди гарної форми, плоско-округлі, злегка ребристі біля основи, з ледь помітним носиком, масою 250-300 г, ніжного рожево-перламутрового забарвлення, з іскристим, цукристим м"якушем. Смакові якості пречудові - томати солодкі і дуже смачні. Сорт має великий попит завдяки скоростиглості, високій врожайності - до 3-4 кг з одного куща, товарності плодів та стійкості до фітофторозу.

Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Зінуля 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння гібіскус багаторічний деревоподібний Шифоновий Букет суміш 5 нас : 45,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Зінуля 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, допоможемо купити інсектициди та Києві, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.