Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Ведмежа Лапа 0,1 г

Великоплідний, солодкий, м"ясистий, салатного призначення! Оригінальний, посухостійкий, середньопізній сорт, від сходів до дозрівання 110-115 днів. Рослина індетермінантна, потужна, заввишки 1.5-2 м, з рожево-малиновими, круглими і плоско-округлими плодами, масою від 400 до 1200 г. Плоди цього сорту відрізняються щільністю, м№ясистістю, високим вмістом сухих речовин. При помірному поливі дуже солодкі і не схильні до розтріскування. Сорт стійкий до фітофторозу і екстремальних погодних умов.

Страна происхожденияRU
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Ведмежа Лапа 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Тівітус в.г. 2,5 г : 18,50 грн

Ціна на насіння дзвіночок Карпатський Гірський Кришталь 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Ведмежа Лапа 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, якісні насіння селери та редьки, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, купити насіння картоплі та гарбуза, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.