Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Слива-Гігант 0,1 г

Дуже популярний сорт з великими, м"ясистими плодами сливовидної форми чудових смакових якостей! Середньостиглий, індетермінантний сорт аматорської селекції. Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 105-110 днів. Кущ міцний, заввишки 1,8-2 м, плоди червоного кольору, сливовидної форми, дуже щільні, м"ясисті, гладкі, великі, вагою 200-300 г, мають чудові смакові якості, не розтріскуються. Транспортабельність чудова. Користується великим споживацьким попитом.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Слива-Гігант 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Проклейм 4 г : 30,00 грн

Ціна на насіння волошка Мускатний Королівська суміш 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Слива-Гігант 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, купити насіння суниці та гарбуза, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, найкращі насіння салату для вас.