Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Цукровий Бізон 0,1 г

Неперевершені смакові якості, посухостійкість та висока здатність до зав"язування плодів! Середньоранній, високоврожайний, детермінантний сорт десертного призначення. Рослина красива, ефектна, заввишки 1-1,5 м з великими рожево-червоними плодами, вагою 350-400 г та більше. Смакові якості чудові, м"якуш ніжний, соковитий, м"ясистий, виключно солодкий. Один із найбільш смачних томатів. Сорт характеризується посухостійкістю та високою здатністю до зав"язування плодів. Стійкий до вірусу тютюнової мозаїки та альтернаріозу. Призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки на томатпродукти.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Цукровий Бізон 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мобіль 3 г : 27,00 грн

Ціна на насіння волошка Мускатний Імператор суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для розсади з прилипачем NPK (13.36.13) + мікроелементи 20 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Цукровий Бізон 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.