Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Король Гігант F1 0,15 г

Один із найбільш великоплідних сортів із плодами-гігантами чудових смакових якостей! Ефектний, індетермінантний, середньостиглий колекційний сорт із плодами-гігантами . Кущ потужний, висотою до 2,5 м. Плоди округлої форми, вишневого кольору, дуже великі, вагою 1-1,6 кг, м'ясисті. м'якуш плодів - масляниста, дуже смачна. Вирощується на шпалерах з обов'язковим пасинкуванням. Для отримання плодів-гігантів залишають по 2-3 квітки в пензлі.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Король Гігант F1 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння настурція Карликова Черрі Роуз 2 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива для газонних трав Брексіл Мульті (Валагро, Італія) 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Король Гігант F1 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.