Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння то мат Детермінантний Фартовий 0,1 г

Чудова лежкість та транспортабельнісь, великоплідність - лідер ринкових продажів! Новий, суперврожайний, великоплідний сорт. Рослина заввишки 1,2-1,7 м, плоди округлі, цукристі, вагою 180-250 г, не розтріскуються. Смакові якості відмінні. Має чудову лежкіст та товарні якості, відмінно транспортується на дальні відстані. Дуже поширений для ринкових продажів.

Сортранний

Ціна на насіння то мат Детермінантний Фартовий 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Топаз 3 мл : 20,50 грн

Ціна на насіння інші квіти Сальпіглоссис Магія суміш 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (10.38.17) + мікроелементи 30 г : 17,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння то мат Детермінантний Фартовий 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., ефективний садовий вар для вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.