Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Вбивча Сила 0,1 г

Стійкий до розтріскування, чудово зав"язує та формує плоди за екстремальних умов вирощування! Суперврожайний, ранньостиглий, детермінантний сорт. Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 100-110 днів. Формує кущ, заввишки 0,7-1 м. Плоди округлі, яскраво-червоні, щальні, гладкі, м"ясисті, великі, вагою 170-200 г, стійкі до механічних пошкоджень та розтріскування, не осипаються. Смакові якості відмінні. Чудово зав"язує та формує плоди за екстремальних умов вирощування. Добре зберігається, транспортабельний, стійкий до фузаріозу та фітофторозу.

Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Вбивча Сила 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння немезія Зубоподібна Блакитний Скарб 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Вбивча Сила 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..