Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Цифомандра 0,15 г

Великоплідний томат для збирання цілими китицями! Середньостиглий сорт, який відрізняється дружнім плодоношенням. Вегетаційний період 105-110 днів від появи сходів. Рослина потужна, стебло міцне, заввишки до 2 м. Плоди вирівняні, округлі, гладкі, яскраво-червоного кольору, вагою 350-400 г, високих смакових якостей. У суцвітті формується 5-8 плодів. Китиці збирають, коли самий нижній плід знаходиться у стадії бурої стиглості. Зняті плоди добго зберігаються, не втрачаючи при цьому своїх смакових якостей. Плоди, які достигли, можуть тривалий час знаходитись на рослині, не опадають і не розтрискуються.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Цифомандра 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Томатів 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Бахромчаста Каркулка 20 нас : 16,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - F для троянд NPK (18.6.19) + Mg (3) + мікроелементи 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Цифомандра 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, ефективний садовий вар для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, купити насіння овочів будь-яких видів.