Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Царський Подарунок 0,1

Великий, смачний, ніжний, цукристий! Цікавий, середньостиглий, великоплідний сорт для відкритого грунту та плівкових теплиць. Кущ заввишки до 1 м, міцний, по-королівські красивий, тривалий час не вимагає підв"язування. Плоди великі, вагою до 500 г, ребристі, перлиново-рожевого кольору, дуже смачні, ніжні, цукристі, стійкі до розтріскування, вертицилезному та фузаріозному в"яненню.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Кущовий Царський Подарунок 0,1 : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Картоплі 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння дельфініум Гібридний Чарівний фонтан 0,1 г : 14,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Царський Подарунок 0,1 з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, допоможемо купити інсектициди та Києві, відмінна газонна трава для вас, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного.