Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Сибирська Трійка 0,1 г

Солодкі, ароматні, дуже смачні, красивої, перцевидної форми! Високопродуктивний, середньостиглий, індетермінантний сорт. Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 110-117 днів. Рослина потужна, заввишки 1,5-1,8 м, нарядна, формує яскраво-червоні плоди видовженої, перцевидної форми, вагою 120-250 г. Плоди щільні, м"ясисті, з гладенькою глянцевою шкіркою, солодкі, ароматні, суперсмачні. Використовують у свіжому вигляді, консервування та приготування томатпродуктів.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Сибирська Трійка 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Огірків 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння агератум Гібридний Нептун 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Сибирська Трійка 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.