Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Гопак 0,1 г

Великий, рожевий, з дружньою віддачею врожаю! Новий середньостиглий (112-118 днів) середньорослий сорт. Висота рослини - 1,2-1,5 м. Плоди рожево-малинові, конусовидні, гладкі, м"ясисті, незвичайно смачні, масою 350-400 г - справжня прикраса грядки. Плодоношення щедре, віддача урожаю дружня. Для формування великих плодів на кисті залишають не більше 2-3 зав"язі. Використовують в салатах, свіжих соках, коктейлях, а також для приготування томатної пасти і соусів.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Гопак 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Фитал р.к. + стимулятор росту 20 мл : 45,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Еквінокс Лимонні 0,5 г : 11,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Лохини та Чорниці NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Гопак 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, купити насіння суниці та гарбуза, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.