Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Супермарманде 0,15 г

Чудовий сорт європейської селекції - самий популярний енергозаощаджуючий сорт при вирощуванні у закритому грунті! Цінується за високу врожайність, стабільність, ранньостиглість та пластичність. Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 90-98 днів. Чудово плодоносить при перепадах температур. Плоди плескато-округлі, ребристі, вагою до 200 г та більше, темно-червоного кольору, з блискучою щільною шкіркою, смачні, з високим вмістом цукру. Найбільші врожаї дає при вирощуванні у закритому грунті.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Супермарманде 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Триходермін 20 г : 33,00 грн

Ціна на насіння кохія Кіпарисна 1 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Супермарманде 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, доставимо поштою насіння тютюну курильного, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.