Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Сан-Марцано 0,15 г

Смачний, м"ясистий, універсальний! Середньостиглий, високоврожайний сорт італійської селекції. Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 110-115 днів. Рослина швидко росте, компактна, з відмінно розвиненою кореневою системою. Плоди щільні, слаборебристі, подовженої форми, насичено-червоного кольору, вагою 100-130 г, дуже смачні. Використовують для свіжого споживання та переробки на томатпродукти.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кущовий Сан-Марцано 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Рембек-2 125 г : 12,00 грн

Ціна на насіння лаватера Срібний Глек 0,5 г : 7,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Сан-Марцано 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, найкращі насіння салату для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.