Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Шапка Мономаха 0,1 г

Висока врожайність, неперевершений, м"який смак, відмінні товарні якості! Середньостиглий сорт салатного призначення. Вегетаційнийи період від сходів до збору врожаю - 115-120 днів. Рослина потужна, заввишки до 150 см. Плоди дуже великі, красиві, трохи ребристі, червоного кольору, вагою 500-800 г, окремі до 1 кг, відрізняються неперевершеним смаком. Для отримання найбільш великих плодів на китиці залишають по 2-3 зав"язі. Врожайність дуже висока.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Шапка Мономаха 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння Лаватера Срібна Чаша 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Шапка Мономаха 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.