Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Детермінантний Волове Серце Жовте 0,1 г

Популярний, усіма улюблений сорт з чудовими, яскраво-жовтими, дуже смачними плодами! Середньостиглий (120-125 днів) салатний сорт, заввишки до 1,5 м. Плоди конусовидної форми, великі, яскраво-жовтого кольору, з гладенькою шкіркою. У середньому на одній китиці формується 4-5 плодів. Вага одного плоду - від 200 до 500 г. Смакові якості неперевершені - м"якуш ніжний, солодкуватий на смак, з приємною томатною кислинкою. З однієї рослини можна отримати до 4 кг смачних, ясраво-жовтих томатів. Використовують у свіжому вигляді, а також для переробки на сік.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Волове Серце Жовте 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Тексио Велум (Престиж) 20 мл : 77,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Гомфрена Полуничне Поле 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро Люкс (NPK 20.20.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Волове Серце Жовте 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, купити насіння капусти всіх видів, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.