Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Індетермінантний Пінк Кристал F1 8 нас

Високі смакові та чудові товарні якості, відмінне зав'язування плодів! Новий, середньоранній (65-70 днів від висадки розсади), високопродуктивний та високотоварний гібрид томату французької селекції. Рослини індетермінантного типу, компактні, з короткими міжвузлями. Гібрид характеризується невибагливістю у вирощуванні. В одному пензлі формується 4-5 стандартних, товарних плодів плоско-округлої форми, насичено-рожевого кольору, вагою 220-250 г. Плоди щільні, стійкі до розтріскування, без зеленої плями в основі, дуже смачні та солодкі. Призначений для вирощування в закритому ґрунті та плівкових укриттях.

Страна происхожденияF
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Пінк Кристал F1 8 нас : 60,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Саду 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер суміш 0,2 г : 7,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Пінк Кристал F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, доставимо поштою насіння тютюну курильного.