Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Айдар F1 8 нас

Новинка сезону - високопродуктивний гібрид нового покоління з чудовими смаковими та товарними властивостями! Популярний гібрид високорослого томату для вирощування в плівкових теплицях та у відкритому ґрунті з підв'язкою. Плоди красивої перцеподібної форми, вагою 140-160 г, яскраво-червоного кольору, щільні, мають насичений аромат і прекрасний солодкий смак. Рослина генеративно-вегетативного типу. У середньому кожен метр стебла формує 3,5 пензля. Завдяки особливостям цього гібрида - врожайність завжди на висоті!

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Айдар F1 8 нас : 69,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Тексио Велум (Престиж) 20 мл : 77,00 грн

Ціна на насіння мак Махровий Хмаринка суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Айдар F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, купити насіння капусти всіх видів, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, купити насіння картоплі та гарбуза, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.