Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Серце Ашхабаду 0,1 г

Дуже великий, яскраво-помаранчовий, з м"ясистим та солодким м"якушем! Сучасний великоплідний високорослий сорт томату, заввишки 140-160 см. Плоди серцевидної форми, сонячно-помаранчового кольору, вагою 400-600 г. Смакові якості плодів дуже високі - плоди м"ясисті, соковиті, солодкі, мають небагато насіння. Добре транспортується та придатний для тривалого зберігання. Відмінно підходить для свіжих салатів, овочевих закусок та переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Серце Ашхабаду 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Червоне Сонечко 1 г : 10,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Серце Ашхабаду 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.