Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Кубачка Гігантська 0,05 г

Великий, м'ясистий, солодкий, ароматний! Середньопізній, високорослий сорт томатів для теплиць, плівкових укриттів та відкритого грунту, з обов'язковою підв'язкою до опори. Плоди кубоподібної форми, великі, вагою 300-500 г (окремі до 1 кг!), м'ясисті, смачні, ароматні, без порожнеч. У пензлі міститься 2-3 штуки. Забарвлення незрілих плодів світло-зелене, з темними штрихами біля основи, зрілі – насиченого темно-малинового кольору. Рекомендуються для вживання у свіжому вигляді, в літніх салатах овочевих, приготування томатних соків, паст, кетчупів, різних соусів. Посів на розсаду проводять у березні. Пікірування — у фазі першого справжнього листа. Висаджування розсади в теплиці — на початку-середині травня у віці 40-45 днів (якщо квітень теплий, то висаджування розсади можливе наприкінці квітня). Формують в 1 стебло, видаляючи всі пасинки. Наприкінці вегетації прищипують точку зростання. Насіння після збирання зберігає схожість протягом 10 років за оптимальних умов зберігання /Гавриш/

Страна происхожденияRU
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Кубачка Гігантська 0,05 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектоакарицид Прованто Майт (Енвідор) 5 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння еустома Гібридна Відлуння Шампань 5 нас : 20,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Кубачка Гігантська 0,05 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, купити насіння суниці та гарбуза, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, доставимо поштою насіння тютюну курильного, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.